Výhody strojov Hammer Strength

Pokiaľ ide o fitnes, existuje celý rad nástrojov, doplnkov a cvičebných postupov, ktoré nám môžu pomôcť dosiahnuť lepšiu postavu. Vždy si môžeme vybrať správny typ nástroja, ktorý nám pomôže dosiahnuť silnejšie paže alebo pevnejšie hýžde. Posilňovacie stroje Hammer Strength vstúpili na trh už koncom 90. rokov a pomohli vyriešiť odvekú diskusiu o tom, čo je najlepšie: Voľné činky alebo stroje, ktoré pomáhajú vytvarovať dokonalé telo a zároveň kombinujú to najlepšie z oboch svetov.

Voľné váhy vs stroje
Výber správneho nástroja je dôležitou súčasťou cvičenia. Existuje neobmedzené množstvo možností, z ktorých si môžeme vybrať, ale často počujeme nekonečný spor, ktorý typ cvičebného náradia je prospešnejší a má lepšie výsledky: stroje alebo voľné činky? Niektorí ľudia by uprednostnili voľné činky kvôli niekoľkým faktorom, ako napr:

  1. Voľné činky sú známe tým, že sú lacnejšie ako stroje. Môžete dokonca improvizovať s použitím predmetov dennej potreby, ako sú plechovky s fazuľou, vrecká s ryžou alebo vrecko s krmivom pre domáce zvieratá, ktoré nahradia činky.
  2. Môžete to robiť takmer kdekoľvek. Výpady môžete robiť buď v parku, v spálni, alebo v kuchyni, kde môžete ako činky použiť galón mlieka. Stačí si vymyslieť dobrú rutinu s voľnými váhami a môžete začať.
  3. Lepšie cvičenie. Väčšina ľudí si myslí, že voľné činky im poskytujú lepší tréning, pretože zaťažujú svaly a poskytujú im väčší rast ako to, čo dokáže bežný stroj.

Pri pohľade na niekoľko faktorov, prečo ľudia najčastejšie uprednostňujú voľné závažia, sa zdá, že už existuje jasný víťaz, tak prečo sa vôbec zaoberať porovnávaním týchto dvoch? Stroje totiž majú aj niekoľko dobrých vlastností, ktoré z nich robia dokonalý náprotivok voľných váh. Sú to:

  1. Nízke riziko zranenia. V porovnaní s voľnými váhami je oveľa bezpečnejší, a preto sa stroje často používajú na fyzickú rehabilitáciu.
  2. Ideálne pre začiatočníkov. Ak ste začiatočník, používanie stroja sa vám veľmi odporúča, aby ste si mohli precvičiť zdvíhanie. Pred začatím cvičenia by ste mali poznať najlepšie vybavenie posilňovne, aby ste si náhodou neublížili.
  3. Viacero výberov kombinovanej zostavy. Na stroji môžete kombinovať niekoľko rutinných cvičení, čo je trochu ťažšie, keď používate voľné závažia.

Výhody stroja Hammer Strength
Teraz, keď boli tieto dve zariadenia spravodlivo porovnané, je oveľa ťažšie vybrať si, ktoré z nich je pre vás lepšie. Predstavte si však, že máte všetky vlastnosti týchto dvoch strojov skombinované, a tak vznikli posilňovacie stroje Hammer Strength.

Posilňovací stroj Hammer Strength Machine je dokonalou alternatívou, pretože vám umožňuje využívať všetky jedinečné vlastnosti voľných váh aj posilňovacích strojov. Považuje sa za jednu z najlepších línií zariadení, pokiaľ ide o cvičenie. Tu je päť výhod posilňovacích strojov Hammer Strength Machines:

  1. Izolaterálna technológia
    Technológia Iso-Lateral je patentovaná a používa sa výlučne pre stroje Hammer Strength. Stroj kopíruje prirodzený pohyb nášho tela a zároveň ho posilňuje kombináciou jednostranných pohybov a stretávacích a švihových oblúkov, čím buduje našu fyzickú silu. Pomáha tiež pri posilňovaní oboch strán tela. Ak budete cvičiť na strojoch Hammer Strength, vaše celé telo bude mať rovnakú a vyváženú silu.
  2. Biomechanika strojov Hammer Strength je dobre preskúmaná
    Technológia biomechaniky línií posilňovacích strojov Hammer Strength vychádza zo skutočných pohybových oblúkov ľudského tela. Gary Jones, tvorca radu strojov Hammer Strength, sa radil s rôznymi chiropraktikmi, športovými lekármi a profesionálnymi športovcami, aby prišiel s nápadom, ako vytvoriť dokonalého tréningového parťáka. Najdôležitejším prínosom biomechanickej technológie je však zníženie rizika zranení a zlepšenie efektivity každodenného tréningu.

  3. Zariadenie Hammer Strength je kombináciou voľných váh a rôznych tréningových strojov
    Niektoré jedinečné vlastnosti a funkcie voľných váh a strojov sú prítomné v posilňovacom zariadení Hammer Strength. Využíva rovnaké funkcie a stroj je navrhnutý tak, aby vám poskytol všetky výhody pomocou jediného zariadenia. Môžete si vybrať z viacerých výberov účinných tréningových kombinácií alebo vykonať jednoduchý tréningový postup pre účinný celkový tréning tela.

  4. Tieto stroje môžete používať bez obsluhy
    Ak sa chystáte používať stroj v posilňovni, odporúča sa, aby ste mali spottera, najmä ak sa chystáte pracovať na oblasti hrudníka a ramien. Pri stroji Hammer Strength sa nemusíte spoliehať na spottera, takže môžete cvičiť, aj keď ste sami.

  5. Odolnosť a pohodlie
    Ak je niečo, čo by ste mali pri stroji vždy hľadať, mala by to byť odolnosť a pohodlie. Nemôžete správne trénovať alebo cvičiť, ak vám zariadenie, ktoré používate, nie je pohodlné. Kvalitne vyrobený rad strojov Hammer Strength sa môže pochváliť odolnosťou zariadenia a ponúka aj najlepšiu konštrukčnú integritu s primárnym zameraním na bezpečnosť a pohodlie každého používateľa.

    Nikdy nie je neskoro začať s tréningovou rutinou. Môžete buď používať voľné závažia, alebo cvičiť v miestnej posilňovni s pomocou zariadení, ale je lepšie, ak máte možnosť skombinovať obe funkcie a vyskúšať stroje Hammer Strength. Existuje mnoho rôznych typov posilňovacích strojov Hammer Strength, ktoré sú ideálne pre každú vašu potrebu.

Výhody Hammer Strength Official Training Center - HSOTC

Snímka obrazovky 2024-08-06 121559

 

Pridajte sa k prestížnej globálnej skupine prevádzok, ktoré sa rozhodli ponúknuť svojim členom pre silový tréning to najlepšie - zariadenia Hammer Strength. Získajte štatút Hammer Strength Official Training Center (HSOTC).

 


 

Doprajte vašim členom to najlepšie.
Žiadne repasy. Žiadne kompromisy. HSOTC je otázkou prestíže.


Prestížny štatút Hammer Strength Official Training Center získajú tie prevádzky, ktoré investujú minimálne do 20-ich nových zariadení zn. Hammer Strength. Na Slovensku je len naša spoločnosť FIT PLUS poverená výrobcom k udeľovaniu štatútu HSOTC a registrácie do celosvetovej siete držiteľov HSOTC. 

  

Prečo vstúpiť do HSOTC
V úzkej spolupráci s Life Fitness sme pre Slovensko vytvorili unikátny program Hammer Strength Official Training Center (HSOTC), ktorý majiteľom a prevádzkovateľom fitness centier poskytuje náskok cez absolútne bezkonkurenčné služby, ktoré v rámci HSOTC poskytujeme zadarmo

 


 

Tento program v našom regióne nemá obdobu 

 

Prečo to robíme? Sme si vedomí, že postaviť poriadne fitko - čiže s novými, spoľahlivými a odolnými mašinami s dokonalou biomechanikou nie je lacnou záležitosťou. Cieľom našich aditívnych služieb v rámci programu HSOTC je to, aby sa investícia investorom vrátila čo najskôr a zároveň, aby si prevádzka udržala aj svoju vysokú konkurencieschopnosť do budúcnosti. 

Oprite sa o náš team interných pracovníkov zložený z absolventov FTVŠ, oceňovaných športovcov, technikov, fyzioterapeuta, architekta a skúsených marketérov s dlhoročnými agentúrnymi skúsenosťami z práce pre domáce a zahraničné značky. 

 


 

HSOTC - to je viac ako len plaketa na stenu

Je to balík výhod pre urýchlenie návratnosti investícií a zvýšenie konkurencieschopnosti

 

Hľadanie správneho vybavenia pre vašu posilňovňu
Ak ste v minulosti používali zariadenia Hammer Strength, potom poznáte mnohé výhody a jedinečný dizajn ich strojov. Možno si však nie ste istí, či sú tieto stroje tou správnou voľbou pre vašu posilňovňu. Ak sa chcete dozvedieť viac o zariadeniach Hammer Strength alebo objaviť iné možnosti vybavenia pre vašu posilňovňu, kontaktujte nás ešte dnes

_logo_Hammer Strength Official Training Center