Proteínové muffiny s kokosom a čokoládou
Muffiny s čokoládou ti zrejme na prvé počutie nebudú znieť ako niečo zdravé, no zdanie tentokrát klame. Priprav si s nami tieto muffiny, ktoré sme namiesto klasickej múky naplnili bielkovinami.
Budeš potrebovať:
- 250 g acidofilného mlieka
- 120 g ovsenej múky Weider Gourmet Oat Flour
- 55 g čokolády na varenie
- 50 g kokosového cukru
- 30 g kokosu
- 25 g Weider Organic Milk Protein Chocolate
- 20 g kakaa
- 2 ČL kypriaceho prášku do pečiva
- 2 vajíčka
Postup:
- Zmiešame ovsenú múku, kokosový cukor, kokos, kakao, proteín a prášok do pečiva.
- Potom do zmesi pridáme vajíčka, acidofilné mlieko, kúsky rozlámanej čokolády a dôkladne premiešame.
- Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami, ktoré naplníme cestom.
- Muffiny dáme piecť na 20 až 25 minút pri teplote 180 °C.
- Po vychladnutí môžeme posypať muffiny strúhaným kokosom.
Prajeme dobrú chuť
Nechce sa ti piecť? Vyskúšaj niektorú z týchto dobrôt!
credit: @ivana.fit